Conturi si niveluri de acces

Acest site se bazeaza pe un sistem selectiv de acces la informatii, format din trei niveluri de acces principale. Acestea sunt Vizitator, nivel la care oricine poate citi informatiile fara sa se inregistreze si sa se autentifice pe site. Urmatorul nivel este cel de Inregistrat iar pentru accesul la informatiile marcate cu litera I pe fond rosu este necesara inregistrare urmata de autentificare pe site. Inregistrarea este complet gratuita. Al treilea nivel de acces este acela de Membru si se acorda conturilor inregistate de persoane care sunt membre ale asociatiei si/sau participa la unul dintre evenimentele importante organizate de asociatie. Modificarea nivelului de acces a conturilor de la Inregistrat la Membru se face manual de catre administratori. Daca sunteti in situatia de a fi deja inscris la seminar, v-ati creat contul de Inregistrat si doriti acces de Membru va rugam sa ne scrieti in acest sens folosind formulatul de Contact.

Nivelul dumneavoastra curent de acces este semnalizat in antetul sitului cu textul Nivel de acces urmat de simbolul nivelului respectiv: G, I sau M. Daca stiti ca sunteti inregistrat dar va apare in continuare nivelul de acces G inseamna ca nu sunteti autentificat. Pentru aceasta accesati micul formular din partea dreapta jos a paginii web si introduceti numele de utilizator si parola dumneavoastra. Dupa ce va veti autentifica cu succes se va modifica nivelul de acces din antet si numele dumneavoastra de utilizator va apare la rubrica unde v-ati autentificat.

Fiecare articol de pe site este marcat cu nivelul de acces corespunzator. Daca accesati un articol cu nivel de acces mai inalt decat al dumneavoastra atunci veti obtine un mesaj de avertizare in locul continutului respectivului articol. Daca credeti ca accesul dumneavoastra este restrictionat din eroare va rugam sa ne contactati prin pagina Contact.

Un dicționar WikiTip