Seminar intensiv de Alchimie Interna în China – Aprilie 2012

Seminarul intensiv de “Alchimie Internă Longmen Dalian 2012” va avea loc în Dalian, China, în intervalul 05-14 Aprilie 2012 cu participarea Maestrului Wang Liping, transmițătorul actual al școlii Longmen ( Poarta Dragonului ) o ramură a școlii Taoiste a Realității Complete. Seminarul va fi susținut în limba chineză și va fi tradus în limba engleză. În cazul în care vor exista participanți care nu cunosc limba engleză se va organiza o traducere simultană în limba română.

În timpul acestui seminar studenții vor putea să aprofundeze cunoștințele despre practicile alchimice ale școlii Longmen. Practicile conțin exerciții în mișcare (mersul taoist – zi ran huan qi fa și schimbul energetic cu copacii – ping heng gong ), precum și tehnici de meditație ( cum ar fi mișcarea celor 5 organe – mo yun wu xing ) și tehnici dormind ( shui gong ). Pentru înscrierea la acest seminar este necesar ca participanții să cunoască deja tehnicile și practicile Longmen predate în anii anteriori.

Practica va dura în medie 8 ore zilnic, distribuite pe tot parcursul zilei.

Scopuri si beneficii

Obiectivul major al alchimiei interne este supraviețuirea conștiinței și independența ei înainte și după părăsirea corpului fizic. Chiar dacă atingerea acestui scop ultim poate fi disputat ca posibilitate reală pentru studenții occidentali, este un fapt de netăgăduit că studenții vor obține beneficii de transformare radicală a corpului și a psihicului, mai ales după un astfel de antrenament avansat.

Participanții vor obține aceste beneficii imediate:

 • Deschiderea și mai profundă a meridianelor, canalelor, a punctelor din palme, tălpi și cap, eliminarea unor blocaje energetice, curățirea într-o bună măsură a sângelui
 • Purificarea propriului qi, creșterea jingqi și shen.
 • Eliminarea energiei reîncarnării negative și înlocuirea ei cu energia reîncarnării curate obținută de la copaci.
 • Echilibrarea energiilor corpului, a reîncarnării și a energiei universale din ființă
 • Amplificarea câmpurilor energetic și mental (aura)
 • Deschiderea eventuală a celui de-al treilea ochi ( și vizualizarea Florii de Aur ) ( vedeți: http://en.wikipedia.org/wiki/The_Secret_of_the_Golden_Flower)

Pe termen lung, prin continuarea practicii acasă, participanții vor reuși:

 • Să mediteze cu ușurință peste 2 ore
 • Să crească capacitatea dantian-urilor și să stocheze mai mult qi și shen
 • Să crească atenția și să poată evita mai ușor situațiile periculoase din viață
 • Să trezească și să amplifice percepții noi despre organele interne, structura corpului, puterea de vizualizare internă
 • Să crească senzitivitatea și puterea de percepție e energiei qi cu palmele

Dupa seminar

După seminar participanții vor avea o metodă coerentă pentru practica de acasă și vor putea participa la întâlnirile de grup periodice în mod gratuit (acolo unde se vor organiza).

Practica de acasă și întâlnirile de grup au rolul de a susține progresul până la seminarul următor din Europa, din toamna anului 2012.

Costuri

Taxa de participare individuală la acest seminar este compusă din:

 • 1500 Euro pentru seminarul propriu-zis
 • 300 Euro pentru traducere în limba engleză
 • 3000 RMB / 1500 RMB pentru un pat în cameră single / cameră dublă
 • 1500 RMB pentru 3 mese pe zi
 • 300 RMB pentru transport cu busul dus-întors între hotel și aeroport (3 + 3 ore)

Totalul estimat de persoană, în Euro, este de 2400 pentru cei care optează pentru o cameră single și 2212 pentru cei care vor avea coleg de cameră (calculul este bazat pe cursul de 1 Euro = 8 RMB). Vom anunța participanții care este cursul valutar chiar înaintea plecării, spre exemplu acum valoarea lui este 8.4.

Următoarele cheltuieli vor fi distribuite în mod egal între toți participanții:

 • 4000 RMB for camera maestrului
 • 2000 RMB for mesele maestrului
 • 3000 RMB for camera traducătorului
 • 1500 RMB for mesele traducătorului

Totalul estimat în Euro care va fi de împărțit între participanți este de 1312 (bazat pe cursul de 1 Euro = 8 RMB).

Participanții sunt responsabili pentru aranjamentele de călătorie și obținerea vizelor. Cu toate acestea organizatorii vor acorda asistență în măsura posibilului.

Important:

Înregistrarea la seminar presupune plata unei garanții în valoare de 500 de Euro conform instrucțiunilor care vor fi trimise prin email după completarea formularului. Această garanție va fi returnată în China unde participanții vor plăti în mod individual cheltuielile seminarului.

Politica de anulare

Dacă participanții înscriși vor să renunțe garanția nu va fi returnată, în schimb se acceptă înlocuirea participantului cu un participant nou care nu va mai trebui să plătească din nou garanția.

Dacă seminarul se va anula din cauza organizatorilor garanția va fi returnată integral. Vă rugăm să nu vă cumpărați bilete de avion până nu primiți confirmarea că sunt înscriși suficienți participanți pentru ca seminarul să poată avea loc.

Locatie

Locația seminarului este în satul “An Bo”, o stațiune cu ape termale, aflată la 3 ore nord de Dalian. Hotelul oferă bazin de înot și băi termale, foarte bune în conjuncție cu practica. În plus din sol se ridică constant qi cald care amplifică efectele practicii.

Înregistrare

Dacă doriți să vă înregistrați pentru acest seminar vă rugăm să completați următorul Formular. Înregistrările se efectuează numai prin noul portal longmenpai.eu

Informații detaliate despre programul de zboruri, program, echipamentul recomandat, pe cine să contactați, etc vor fi trimise participanților înregistrați înainte de plecarea în China.

Pagina oficială a seminarului se află în această locație http://ro.longmenpai.eu/post/portfolio/seminar-intensiv-de-alchimie-interna-in-china-aprilie-2012/

Ne pare rău, comentariile sunt închise.

Un dicționar WikiTip