TAO Summer Retreat 30.07-5.08.2018 Predeal

  STAGIU DE PRACTICĂ

  Meditație Taoistă & Xing Shen Zhuang
  30.07-5.08 PREDEAL

  Săptămâna 30 iulie – 5 august este dedicată recuperării trupului, armonizării spirituale și dobândirii unei stări bune pentru ansamblul minte-corp. Vă propunem un stagiu de practică de 7 zile, timp în care vom realiza exercițiile chinezești de sănătate Xing Shen Zhuang și meditație taoistă, urmând linia tradiției Longmen în Alchimie Internă.

  Practica Xing Shen Zhuang reprezintă un ansamblu de exerciții menit sa corecteze poziția corpului, cu accent pe statica coloanei vertebrale. Se urmărește relaxarea fizică și mentală, deschiderea meridianelor și a punctelor energetice, îmbunătățindu-se astfel nivelul de concentrare și claritate mentală, calitatea somnului si puterea de concentrare în meditație.

  Programul zilnic constă în 6-8 ore de exersare, distribuite în mod egal (dimineața, după-amiaza, seara). Suplimentar față de exersarea Xing Shen Zhuang si Meditație Taoistă, se vor practica zilnic Mersul Taoist și Schimbul energetic cu copacii.

  Seminarul se adresează atât studenților practicanți în tradiția taoistă Longmen, cât și oricărei persoane dornice să învețe elementele predate, indiferent de nivelul de practică, astfel nefiind necesare cunoștințe dobândite în prealabil.

  Stagiul este susținut de către Valeriu Bostan, student al Maestrului Wang Liping si al profesorului Wang Tingjun, participant la sesiunile de practică organizate în China și Europa încă din anul 2007. Astfel, stagiul de meditație taoistă urmează tehnicile de alchimie internă Longmen, așa cum sunt ele predate de către Maestrul Wang Liping, iar exercițiile de XSZ sunt realizate conform tehnicii predate de către profesorul Wang Tingjun.

  DETALII ORGANIZATORICE
  Locație: Predeal, Pensiunea Ursuletul http://ursuletul.ro/
  Perioada 30.07 – 5.08.2018
  Cost stagiu: 1600 RON

  Prețul include:
  *Participarea la Stagiu
  *Cazare în cameră Single
  *Mic dejun
  *Sală de practică
  *Acces la SPA

  * Rezervarea locului la seminar se face în urma achitării unui avans de 50%.
  Încercăm să asigurăm cazarea tuturor participanților în aceeași locație, motiv pentru care vă rugăm să achitați avansul cât de curând posibil.

  Informații suplimentare și înscrieri:
  Tel: 0752 080 619

  Nici un comentariu

  Lasa un raspuns
  Utilizatorii trebuie să fie înregistrați și autentificați pentru a scrie comentarii.
  Log in to Reply
  Un dicționar WikiTip