Termeni si conditii

Acest document seteaza termenii si conditiile de utilizare a sitului orientalis.ro.

Vă recomandăm să citiţi această pagină cu atenţie. Dacă nu doriţi să acceptaţi termenii şi condiţiile stipulate în acest document vă rugăm să nu utilizaţi orientalis.ro sau acele servicii oferite de orientalis.ro ale căror termeni de utilizare nu vă convin.

Prin utilizarea acestui site şi/sau a serviciilor furnizate prin intermediul său confirmaţi acceptarea acestor reguli. Proprietarul sitului poate modifica regulile în orice moment prin actualizarea acestei pagini. Vă recomandăm să vizitaţi această pagină periodic pentru a vă actualiza cu drepturile şi obligaţiile pe care le aveţi.

Prin utilizator înţelegem orice persoană fizică care accesează orientalis.ro, indiferent de motiv, naţionalitate sau localizare geografică.

Utilizarea continutului

Conţinutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, filmele, aplicaţiile software sau alte feluri de conţinut sunt protejate prin legile drepturilor de autor atât pe teritoriul României cât şi a altor state. Toate materialele sunt proprietatea Orientalis cu excepţia cazurilor în care este specificat altfel. Utilizarea informaţiilor diponibile pe orientalis.ro în alte scopuri decât cele de interes personal, fără permisiunea explicită în scris a Orientalis reprezintă o violare a drepturilor de autor (cf. legii 8/1996 şi a altor legi ulterioare).

Termeni de utilizare

orientalis.ro poate fi utilizat numai în scopuri legale. Orice altă utilizare este strict interzisă. Accesarea frauduloasă a altor informaţii decât cele publice sau personale este ilegală şi poate fi urmată de consecinţe judiciare severe.

Informatiile utilizatorilor

Odată cu înregistrarea în acest site utilizatorii care doresc să se înregistreze pe orientalis.ro vor trebui să furnizeze un set de informaţii personale, inclusiv numere de telefon, adrese de email şi date de identificare fiscale. Utilizatorii sunt obligaţi să furnizeze şi să întreţină informaţiile solicitate în concordanţă cu realitatea şi să accepte consecinţele legale ale încălcării acestei reguli.

Citiţi obligaţiile pe care şi le asumă Orientalis în prelucrarea datelor personale în documentul numit Politica de Confidenţialitate

Informatii generale despre utilizarea sitului orientalis.ro

  1. utilizatorul este responsabil să păstreze datele de acces în siguranţă pentru a nu putea fi utilizate de alte persoane, în special cele răuvoitoare
  2. utilizatorul este responsabil de modul în care este utilizat contul său, indiferent dacă acesta este accesat de el sau de o altă persoană
  3. utilizatorul este obligat să anunţe proprietarul orientalis.ro despre orice fel de abuz care priveşte contul său de utilizator

Utilizarea orientalis.ro este gratuită indiferent de serviciile utilizate care se regăsesc pe site. Orientalis are dreptul să modifice aceste servicii sau să adauge unele noi. Dacă astfel de modificări vor impune efectuarea de plăţi pentru utilizarea de servicii aceste informaţii vor fi publicate din timp şi tarifele aplicabile vor fi aduse în atenţia celor interesaţi.

În cazul în care utilizatorul încalcă limitele impuse de acest contract Orientalis poate lua măsuri de penalizare care pot include, fără să fie limitate doar la ele, următoarele acţiuni:

  • anularea contului de utilizator
  • interzicerea accesului utilizatorului la serviciile oferite
  • luarea de măsuri legale.

Utilizatorului i se aduce la cunoştinţă că Orientalis poate solicita plata daunelor produse prin încălcarea contractului de utilizare prezentat.

Efectuarea de plati online

Toate plăţile care se efectuează online vor conţine un comision nerambursabil de 4%, plătibil pentru fiecare tranzacţie în parte, calculat şi adunat suplimentar la suma de plată.

Orientalis nu accesează şi nu stochează nici o informaţie legată de cărţile de credit sau alte instrumente de plată online ale utilizatorilor, toate aceste date fiind vizibile numai procesorului de tranzacţii financiare care este afişat în mod clar în cadrul paginilor de tranzacţionare. Orientalis va supraveghea constant calitatea procesului de tranzacţionare dar în ultimă instanţă este responsabilitatea utilizatorului să se asigure că plăţile pe care le efectuează au loc cu toate măsurile de siguranţă necesare activate.

Un dicționar WikiTip